ALLEEN VERF IS NIET GENOEG

Verf

Verf. Verfsoorten, verfkleuren en verfmerken zijn er in ontelbare variaties. Je laten adviseren door onze ervaren specialisten is dan ook het beste interieuridee dat je kunt hebben... 

DE KEUZE IS ONEINDIG

Onze verfwinkel

Na een uitgebreid kleur-, soort en merkadvies kies je de kleur met behulp van kleurstalen. Vervolgens maken we met onze mengmachines exact die kleur. De kleur die jij in gedachte hebt. Dan is de eerste stap is gezet. De verfkleur is gekozen, de verf gemaakt.

Daarna begint echter het echte werk pas, het schilderen...

Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om, op welke wijze dan ook, voor je aan de slag te gaan!

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk vergt uiterste precisie. Onze buitenschilders gaan dan ook niet aan de slag voordat er een uitgebreide inspectie heeft plaatsgevonden van het houtwerk. Daarna kijken we naar de ligging. De impact van de zon is bijvoorbeeld enorm groot ende juiste verfsoort belangrijk als het gaat om duurzaamheid. Buitenverf is er niet alleen ter verfraaiing, het is er vooral ter bescherming.     

Schakel de verfspecialisten van Jac Vink in. Zij geven je het beste advies over de juiste verfsoort en kunnen de klus bovendien met gemak voor je klaren. Neem snel contact op, met veel plezier zijn we je van dienst.

Schilder projecten

Buitenschilderwerk van 9 woningen aan de Spreng in SchagenSchilderwerkBuitenschilderwerk van 9 woningen aan de Spreng in Schagen

Door de schilders van Jac Vink wordt er momenteel hard gewerkt aan 9 woningen,

Bekijk project →
Schilderwerkzaamheden bij een accountantskantoor in Den HelderSchilderwerkSchilderwerkzaamheden bij een accountantskantoor in Den Helder

De schilders van Jac Vink hebben voor een accountantskantoor in Den Helder onderhouds- en schilderwerkzaamheden uitgevoerd.

Bekijk project →
Opfrissertje voor de koepel in de Muziektuin van SchagenSchilderwerkOpfrissertje voor de koepel in de Muziektuin van Schagen

De verfspecialisten van Jac Vink geven de koepel in de Muziektuin een flinke opfrisbeurt

Bekijk project →
Schilderproject in Hotel The Toren in AmsterdamSchilderwerkSchilderproject in Hotel The Toren in Amsterdam

Voor hotel The Toren in Amsterdam hebben de specialisten van Jac Vink weer een mooi project afgerond

Bekijk project →

Binnen schilderwerk

Onze schilders? Dat zijn vakmensen. Ze hebben passie voor hun werk. En zijn pas tevreden als jij dat bent.

Binnenschilderwerk in huis of op de werkplek heeft invloed op de sfeer van het interieur en op je humeur. De kleuren en kleureffecten van muren, plafonds, deuren en kozijnen zijn vaak de finishing touch die net dat beetje extra geven. Weten hoe in jouw woning of kantoorpand? We adviseren je graag over kleurgebruik en over de keur aan verven die we in ons uitgebreide assortiment hebben.

Transformeer je interieur met kleur en laat ons al het werk uit handen nemen. Een combinatie van schilderwerk en behang? We zijn erin gespecialiseerd. Onze stylisten vertellen je er alles over. Maak snel een afspraak met ze.

Advies

Onze ervaren schilders gaan met veel passie en plezier voor je aan de slag. Ga je zelf de klus klaren? Dan leggen onze vakmensen je graag uit wat voor jou de optimale werkwijze is. Ze vertellen je alles over schuren, gronden, hechting, verftechnieken en verfmaterialen. En mocht het nodig zijn, dan komt één van onze schilders gewoon bij je langs om ter plekke te kijken. Voor welke kleur ga jij? Laat ons het voor maken.

Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om op welke wijze dan ook voor je aan de slag te gaan!

Koffie?

Kom langs in de winkel. Tijdens een fijn kopje koffie, geeft één van onze stylisten professioneel verf-, behang- en kleuradvies op maat. Heb je nu al een vraag aan ons of aan onze schilders, stel deze via het reactieformulier aan onze schilders.

Laat je verassen door onze stylisten

Op zoek naar interieuradvies?

Uitdagingen, daar houden wij van. Dromen en wensen vertalen naar concrete plannen, dat is waar onze stylisten erg goed in zijn. Ze zetten ze niet alleen op papier voor je. Ze hebben een team van vakmensen paraat staan die van aanpakken weet.

Neem contact opNaar Partners at Home