LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE UNIEKE COLLECTIE

Behang

Een nieuwe kleur verf op de muur geeft een enorme boost aan het interieur. Maar wil je echt iets anders dan anders, kies dan voor behang. Onze uitgebreide behangcollectie kent oneindig veel soorten. Je kunt het niet zo gek bedenken of het is er. Klassieke patronen, in retro kleuren, moderne of abstracte vormen, behang is er in alle soorten en maten. En is dat wat jij zoekt er niet? Dan maken we het voor je. In een thema of misschien wel van je mooiste vakantiefoto? 

Jij vraagt, wij creëren. Met gemak. Waarbij de kwaliteit bij ons altijd vooropstaat. Al het behang uit ons assortiment is eenvoudig te verwerken, maar bovenal hufterproof en zal niet snel scheuren.

Kom vooral een keertje langs in onze showroom van Partners at Home op de Witte Paal 300 in Schagen voor inspiratie en eventueel advies van onze stylisten indien dit gewenst is advies te krijgen.

Dit zijn onze merken:

BEHANGEN? DAT IS VAKWERK!

Behangservice

Onze behangers? Dat zijn vakmensen. Ze hebben passie voor hun werk. En zijn pas tevreden als jij dat bent. Dit zijn de ware specialisten.

Afhankelijk van het type behang en de gewenste afwerking, gebruikt de behanger verschillende technieken. De behanger zorgt ervoor dat het behang glad en zonder luchtbellen wordt aangebracht, en dat de naden goed worden afgewerkt.

Is je keuze op een behang met print gevallen? Dan zorgt de behanger ervoor dat de stroken perfect op elkaar aansluiten. Ga je zelf de klus klaren? Dan leggen onze vakmensen graag uit wat voor jou de optimale werkwijze is. Ze vertellen je alles over het oude behang verwijderen, het schoonmaken en de lijm. En mocht het nodig zijn, dan komt één van onze behangers gewoon bij je langs om ter plekke te kijken.

Meer weten? Neem contact op!

Behangspecialisten

Nog niet overtuigd of behang wel iets voor je is? Geen idee wat je precies op de muren wilt? En of de muren überhaupt wel geschikt voor jouw wensen zijn? Neem ons mee naar de sfeer die je zoekt. Onze deskundige stylisten zijn ware behangkenners en helpen je graag om de juiste keuze te maken. 

Wat is jouw ultieme interieurwens? Vertel het ons en wij laten het voor je uitkomen.
Neem snel contact op. We kunnen niet wachten!

Onze merken: Eijffinger, Sandberg, Arte, Room Seven, Rebel Walls Esta,
Origin, Nature@Home, Elitis, Onszelf, BN, Elitis

Behang projecten

Fotobehang Crematorium SchagenbehangFotobehang Crematorium Schagen

De ontvangstruimte van het crematorium is door de behangers van Jac Vink voorzien van sfeervol fotobehang.

Bekijk project →
Realisatie Hospice SchagenbehangRealisatie Hospice Schagen

In het hospice in Schagen heeft Jac Vink schilderwerk en behang gerealiseerd

Bekijk project →

Koffie?

Kom langs in de winkel. Tijdens een fijn kopje koffie, geeft één van onze stylisten professioneel verf-, behang- en kleuradvies op maat. Heb je nu al een vraag aan ons of aan onze schilders, stel deze via het reactieformulier aan onze schilders.

Laat je verassen door onze stylisten

Op zoek naar interieuradvies?

Uitdagingen, daar houden wij van. Dromen en wensen vertalen naar concrete plannen, dat is waar onze stylisten erg goed in zijn. Ze zetten ze niet alleen op papier voor je. Ze hebben een team van vakmensen paraat staan die van aanpakken weet.

Neem contact opNaar Partners at Home