GLASZETTEN IS WAAR VAKMANSCHAP

Glas

Al onze glaszetters zijn ervaren vakmensen die niets liever doen dan jou helpen. Het zetten van glas is millimeter werk en vergt opperste concentratie zowel bij het opmeten, het maken, als bij het plaatsen. Elk detail moet kloppen, altijd. Onze glaszetters hebben allemaal hun vakdiploma gehaald en allemaal zijn ze met vlagen wimpel daarvoor geslaagd. Met veel plezier en passie, maar vooral met veelprecisie voeren zij iedere dag hun werk uit. En daar zijn ze trots op. Volledig terecht.

De veelzijdigheid van glas

Dat glas in raamkozijnen gebruikt wordt, dat ligt voor de hand. Maar glas is op veel meer creatieve manieren te gebruiken. Glas is namelijk bij uitstek een veelzijdige sfeermaker in elke ruimte. Hoe wij dat weten? Uit jarenlange ervaring. We werken maar al te graag met dit prachtige materiaal....

Over glas

Over de soorten glas én het gebruik van glas vertellen graag en veel. Al eens gedacht aan glazen deuren in huis? Glazen (scheidings)wanden of schuifdeuren waarmee je de lichtinval in de ruimte kunt aanpassen? En wat te denken van glas met een kleurcoating als achterwand voor in de keuken? Glas is namelijk super onderhoudsvriendelijk en in bijna elke gewenste (ral)kleur te leveren. 

Maar ook in de badkamer is glas fijn materiaal om mee te werken. We hebben veel en louter goede ervaringen met het inmeten en monteren van profiel loze wanden en cabines. Schuin dak of een muur uit het lood? Zelfs dan is er geen probleem. 

Kennismaken met glas en al haar mogelijkheden? Geef ons een seintje en we vertellen je er alles over. Neem snel contact op. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!


Glas projecten

Glazen wanden, deuren en spiegels in AmsterdamGlasGlazen wanden, deuren en spiegels in Amsterdam

De specialisten van Jac Vink hebben vandaag voor bouwbedrijf Wever een mooi project in Amsterdam afgerond

Bekijk project →

Koffie?

Kom langs in de winkel. Tijdens een fijn kopje koffie, geeft één van onze stylisten professioneel verf-, behang- en kleuradvies op maat. Heb je nu al een vraag aan ons of aan onze schilders, stel deze via het reactieformulier aan onze schilders.

Laat je verassen door onze stylisten

Op zoek naar interieuradvies?

Uitdagingen, daar houden wij van. Dromen en wensen vertalen naar concrete plannen, dat is waar onze stylisten erg goed in zijn. Ze zetten ze niet alleen op papier voor je. Ze hebben een team van vakmensen paraat staan die van aanpakken weet.

Neem contact opNaar Partners at Home