BONDRUKA NUT MEMORY NATURAL 

De Bondruka van Nature at home is een luxe sfeermaker voor ieder interieur. De wood panels zijn duurzaam, decoratief, sfeervol, gemakkelijk te installeren en verbeteren de akoestiek in elk interieur.

 

Met de Bondruka nut van Nature at home haal je de natuur in huis. De wood panels zijn duurzaam, decoratief, sfeervol, gemakkelijk te installeren en verbeteren de akoestiek in elk interieur.

De Bondruka is een houtcompositie in wildverband en bestaat uit aan elkaar verlijmde noten houten reststukken. De afzonderlijke gepelde, gehakte en gespleten delen zijn 20 mm hoog en hebben een variabele lengte en dikte. Het paneel heeft veel reliëf en is behandeld tegen insecten en schimmels.

De panelen zijn bij voorkeur voor interieurtoepassing. De houtstrips zijn getand waardoor ze eenvoudig en naadloos met montagekit op de wand verwerkt kunnen worden. Na een behandeling met vernis of olie kunnen ze tevens gemonteerd worden in goed geventileerde vochtige ruimtes. Buitentoepassing is alleen mogelijk onder een afdak met volledige verlijming op de ondergrond.

 

Voor het onderhoud is een stofzuiger, plumeau of stofdoek genoeg.

 

Deze wandbekleding is een echte, natuurlijke, sfeermaker voor iedere ruimte.

 

Bron: Nature @ Home

 

Inspiratie & Advies:

 

Jac Vink

Witte Paal 300

Schagen

0224 213554

Nature 3 Nature 3
Nature 4 Nature 4
Nature 2 Nature 2
Nature 1 Nature 1