Trendy pastels Krachtig & vrij uitgesproken

De komende jaren laten de pasteltinten zich van een nieuwe kant zien: krachtig en vrij uitgesproken. Daarmee worden de toepassingsmogelijkheden van deze kleuren groter en zien we ze steeds meer in het moderne, basic interieur. In deze kleurlijn is een hoofdrol weggelegd voor groen en blauw in vergrijsde variaties. Zeker op grote vlakken zorgen deze kleuren een stevig statement. Kenmerkend voor Trendy Pastels is de combinatie van zacht en sterk. Strakke lijnen met afgeronde vormen en zachte stoffen naast harde materialen zoals glas, keramiek en metaal. Juist deze combinaties plaatsen de pastelkleuren in een andere context: minder in de romantische hoek, meer in de moderne stijl met retro invloeden. Mooie accentkleuren in de Trendy Pastels zijn lila en zachtgeel. De neutrale zandtinten zorgen voor een harmonieus totaalbeeld. 

Krachtig & vrij uitgesproken

De pastelgele kleur op de wand (P10420) in combinatie met het detail van het ronde vlak in vergrijsd lila (P15940) en de lichtblauwe houten vis (P14230) maken dit interieur krachtig en vrij uitgesproken. Beide geverfd met 1 Wijzonol Semppel. Zachte, vrouwelijke tinten in pastel vormen een krachtig statement. Ronde en afgeronde vormen zijn hier gekozen om het beeld nog softer te maken. Geel in de hoofdrol, echt een nieuwe kleur voor 2018! De decoratie zit in het detail van het ronde vlak in vergrijsd lila en de lichtblauw geschilderde vis aan de wand. Deze is met 1 Wijzonol Semppel aan te brengen. Voor de styling is een vlinder stoel in canvas gekozen van Kare-design met een messing onderstel..

Pastelkleuren nieuwe stijl

Accent Pastel kleuren zachtgeel en lila gecombineerd met zachte neutrale kleuren als zand, lever en grijs. Voor de styling is een ronde metalen tafel met vergrijsd eikenblad gekozen. Op tafel een vormen statement met een thermoskan van Stelton, een visschotel van Serax, een blauwe kandelaar van Ittala en de porseleinen afwasflessen van Foekje Fleur.

 

Bron: Wijzonol

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

jac vink jac vink
jac vink 2 jac vink 2
jac vink 3 jac vink 3