Advies over verf? Partners at Home!

Dé verfspecialist in de Noordkop

Verfsoorten, -kleuren en -merken zijn in ontelbare variaties te verkrijgen. Advies over welke verf het beste bij u past is dan ook een must. In de winkel van Partners at Home koopt u niet alleen de beste kwaliteit binnen- én buitenverf tegen een aantrekkelijke prijs, u krijgt tevens verfadvies op maat van één van onze ervaren specialisten. ​​
​De allermooiste verf-kleur op maat gemaakt

Na een uitgebreid kleur-, soort en merkadvies kiest u de kleur van uw verf met behulp van kleurstalen.  Vervolgens maken we met onze verfmenger uw kleur helemaal op maat. Nét iets lichter of donkerder, geler of roder? Geen probleem, met de mengmachine maakt exact de kleur die u heeft gekozen.


​Schilderen is een vak

De keuze voor een kleur is de eerste stap, maar eigenlijk begint het echte werk dan pas. Gaat u zelf aan de slag? Dan leggen de vakmensen van Partners at Home u uiteraard graag uit wat voor u de optimale werkwijze is. Zij kunnen u alles vertellen over schuren, gronden, hechting, verftechnieken en verfmaterialen. Mocht dat nodig zijn, komt één van onze schilders gewoon bij u thuis langs om ter plekke te kijken en u te adviseren.

Ook voor praktische tips bij het verven staan de vakmensen van Partners at Home voor u klaar!

Wij adviseren u graag over:

Binnenverf-Buitenverf-Beits-Verfmaterialen-Verfmerken

Het huis, wordt uw thuis

De kleur van een muur kan het verschil maken in een ruimte. Maar ook de combinatie van schilderwerk en behang bijvoorbeeld. Het kan het verschil maken in de woonkamer. Meer ruimte of een persoonlijk tintje?
Het is vaak een tijdrovende klus. Om deze te vergemakkelijken heeft Partners at Home een ​deskundig stylist in huis. Deze geeft advies en is op de hoogte van de laatste trends. Met dit kleur- en interieuradvies wordt desgewenst het hele huis aangepakt. Zo wordt het huis uw thuis.​
Partners at Home! doet het voor u

U heeft een keuze gemaakt voor uw eigen stijl. Het echte werk gaat beginnen. Gaat u zelf aan de slag, of wilt u toch een deel van de klus uit handen geven? De schilders en behangers van Partners at Home kunnen desgewenst de klus voor u vakkundig uitvoeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kies voor gemak en bespaar tijd. Zo kunt u snel van uw thuis genieten!

“Kom snel voor professioneel verfadvies langs in de winkel van Partners at Home in Schagen.
 

 

P3220011 P3220011
102_org 102_org
16_org 16_org
18_org 18_org
106_400 106_400
111_org 111_org