Selva-Tropique à la limite

Selva illustreert de tropische natuurpracht door het gebruik van natuurlijke materialen, warme tinten en ruwe reliëfstructuren. In deze tactiele collectie dient het ondoorgrondelijke oerwoud als ultieme inspiratiebron. Het schaduwspel van licht en donker creëert een extra dimensie waardoor de gebruikte materialen volledig tot hun recht komen.

Pandan
Het vlechtwerk in tegelvorm vindt haar inspiratie bij de tropische plant pandan. De vezels van deze plant zijn diagonaal in stroken gesneden en ingevlochten. De strakke, diagonale lijnen worden meteen minder abstract dankzij de natuurlijke look & feel.

Corteza
Een subtiel streepmotief, geïnspireerd op de schors van bananenbomen. Dankzij de visgraatvorm speelt het motief met licht en schaduw waardoor de tekening varieert naar gelang de lichtinval.

Capas
De overlappende bananenbladeren creëren een rustig geheel doordat de stroken onherkenbaar zijn. Deze faux-uni charmeert door de dakpansgewijze compositie en het zachte, uitgesproken reliëf.

Abanico
De waaiervorm van de compositie van pandanbladeren zorgt voor een subtiele ’collage-look’. Het uitgesproken reliëf van de tekening geeft extra diepte en contrast.

Musa

De bladeren van de bananenplant ademen de tropische natuur. Deze print blinkt figuurlijk uit in zijn natuurgetrouwheid en letterlijk in de luxueuze afwerking in metaalglans.

Itaya

Deze print vindt zijn inspiratie bij de Itayapalm afkomstig uit het amazonegebied. Naargelang de kleurkeuze komt er meer of minder contrast tevoorschijn.

 

Inspiratie & Advies

Partners at Home
Witte Paal 300
Schagen
0224 213554

 

Abanico5-BPY9 Abanico5-BPY9
Itaya1-V6HB Itaya1-V6HB
Itaya2-IVTC Itaya2-IVTC
Musa2-9BM6 Musa2-9BM6
Pandan2-MYM3 Pandan2-MYM3
Pandan2-MYM3w Pandan2-MYM3w
Pandan3-DKX0wqw Pandan3-DKX0wqw
Pandan4-77V6 Pandan4-77V6