Breng sfeer in huis met SUNWAY® raamdecoratie

 

Er zijn heel veel soorten raambekleding: van horizontale (houten) jaloezieën tot rolgordijnen en van Duette® Shades tot vouwgordijnen. En dan heb je nog een enorme keuze in materialen: van hout tot aluminium en de prachtigste stoffen. De SUNWAY®collectie biedt een grote keuze in materialen en stoffen: van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren. En natuurlijk in jouw favoriete kleur: naturel kleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten. Welk product en welk materiaal past in jouw interieur?

Basic kleuren zijn natuurlijk altijd goed.
Naturelkleuren als warm wit, grijs, greige, taupe, bruin en zwart zullen nooit uit het interieurbeeld verdwijnen. En ze vormen natuurlijk altijd een prachtige, rustige basis. Maar na jaren van witte en lichte interieurs is de trend van nu onmiskenbaar; we gaan weer voor kleur! Pastelkleuren als roze, maar ook diepe en warme kleuren als petrol, donkergroen en terra. En weet je dat je met je raambekleding alle kanten op kunt? Want ook in raambekleding vinden we tegenwoordig veel kleur. Wil je je interieur een subtiel kleuraccent geven of een echte kleurboost? Jij bepaalt.

Natuurlijke én luxe materialen
Er zijn een aantal opvallende materialen die deze winter de boventoon voeren. Natuurlijke materialen als hout, linnen en katoen. Een andere trend is luxe en rijkheid. Denk hierbij aan glanzende en warme veloursstoffen in prachtige diepe kleuren. Als je dit vertaalt naar raambekleding zijn er twee collecties die hier perfect op aansluiten: houten jaloezieën en de vouwgordijncollectie.

 

Inspiratie & Advies
Partners at Home
Witte Paal 300
Schagen

 


 

 

SUNWAY_FOTO_06_NOV2015-1440x800 SUNWAY_FOTO_06_NOV2015-1440x800
Vou-8-1 Vou-8-1
Due-13 Due-13
1338984674 1338984674
Duette-5-1 Duette-5-1
Duette-2 Duette-2
Duette-6 Duette-6
Hou-9 Hou-9