Kami - Coming soon

Arte

Kami 

Kami prikkelt alle zintuigen en neemt je mee op ontdekkingsreis naar het verre Oosten. Waar elegantie, balans en verfijning centraal staan. Het kleurenpalet is enerzijds helder en explosief en anderzijds perfect in harmonie met de zachte en subtiele aardetinten. De gevarieerde materialenmix verrast en resulteert tegelijkertijd in een doordachte en evenwichtige collectie. 

KoiDit tafereel van een Japanse vijver in bovenaanzicht weerspiegelt de weelderige natuurpracht van water. Laat je verrassen door de diepte in de tekening en ontdek het leven boven en onder water. Het textiel met zijdelook staat voor elegantie en verfijning.

KimonoZes zijden foulards met Oosterse taferelen zijn de inspiratiebron voor deze compositie. De kleurenexplosie is perfect in balans en creëert één harmonieus en panoramisch geheel. 
DupionDe verfijnde elegantie van 100% echte zijde is onmiskenbaar. De structuur van de natuurlijke draad kenmerkt oneffenheden en onregelmatige diktes. Dit maakt Dupion net uniek en natuurlijk. De kleurnuances variëren naargelang de lichtinval.

OrigamiHet gevouwen papier imiteert de rimpeling van bewegend water. De plooien creëren veel reliëf en het repetitieve karakter brengt rust en regelmaat. De luxueuze afwerking van de toplaag is een inkt van zijdeglans met een elegante zijdelook als resultaat.

 

 

Advies & Inspiratie:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

 

Koi3-UY8Q_tm Koi3-UY8Q_tm
Koi1-13WQ Koi1-13WQ
Dupion1-P7TJ Dupion1-P7TJ