Even uit de zon

ingevoerd op 07-06-2019

De eerste zonnestralen van het jaar ontvangen we met open armen. Al vinden we het in de zomer ook prettig als we de zonnestralen even kunnen mijden. De felle zon zorgt ervoor dat de temperatuur op je terras enorm oploopt. Om te voorkomen dat het in jouw tuin of op jouw terras te heet wordt kun je gemakkelijk voor wat extra schaduw zorgen.

Mogelijkheden genoeg

De manier waarop je schaduw aan kunt brengen op je terras is afhankelijk van je budget, smaak en het gebruikersdoel. Zonneschermen zijn een krachtig middel om je terras van schaduw te voorzien, wil je echter ook bij een regenbui op je terras blijven zitten dan zijn terrasoverkappingen in combinatie met verandazonwering een goede optie. Kies je voor een lamellendak? Dan heb je naast de nodige schaduw een echt kunstwerk in je tuin!

KNIKARMSCHERMEN-VERANDAZONWERING-TERRASOVERKAPPINGEN-MARKIEZEN    SCREENS-HORREN

Creëer in uw eigen tuin een plek waar binnen buiten is en buiten binnen. Een extra leefruimte bij uw woning waar u zomers en ’s winters beschut en beschermd bent tegen het nukkige Hollandse klimaat en heerlijk van uw tuin kunt genieten.

Hoe? Laat u inspireren en adviseren in de winkel van Partner at Home of in de online shop.

 

 

07 V296-Santos sfeer 07 V296-Santos sfeer
Deponti Fiano Deponti Fiano
malmo_v630-_verano malmo_v630-_verano
05 Ritzscreens® sfeer 05 Ritzscreens® sfeer
Hamstra-Plisse-Deurhor-woonkamer Hamstra-Plisse-Deurhor-woonkamer
flyer voor facebook flyer voor facebook